Φίλτρα Προϊόντος Φίλτρα Προϊόντος

Surrealism

Η ζωγραφική του Salvador Dali συναντά την τέχνη του κοσμήματος της Facadoro. Μια σειρά από 9 υπέροχα χειροποίητα μενταγιόν και βραχιόλια από ασήμι 925 (αλλά παράλληλα και γούρια για το 2016), σε αριθμημένα αντίτυπα. Επειδή είναι limited edition, παρακαλούμε πριν βάλετε την παραγγελία σας να μας αποστείλετε ένα email στο eshop@facadoro.com, ώστε να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα.

Τα γούρια της FaCad'oro για το 2017 είναι διαθέσιμα και υπέροχα! Στην σειρά Νο7 μπορείτε να επιλέξετε μενταγιόν, βραχιόλια, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από μια γκάμα κοσμημάτων με επίκεντρο το 17.

Δωρεάν αποστολές/επιστροφές σε όλη την Ελλάδα.

Τα νέα Γούρια της Facadoro για το 2016 παρουσιάστηκαν το Σάββατο 5/12 ατην εκπομπή του Ε, Στα Καλά Καθούμενα. Ευχαριστούμε την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για τα καλά τους λόγια και για το ότι μας θύμισαν το παλιό αλλά κλασσικό: "Facadoro, ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά".

Αστρολόγος

Θέλετε ένα Γούρι Facadoro για το 2016 που να αντιστοιχεί στο ζώδιό σας? 

Τότε θα πρέπει να πάρετε πρώτα το περιοδικό Αστρολόγος που κυκλοφορεί και σας προτείνει τα Γούρια που ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο και στην συνέχεια βέβαια να βάλετε την παραγγελία σας στο e-shop μας!

Ξεκινήστε με αισιοδοξία, τύχη και... αστρολογία τη νέα χρονιά!